Man kan alltids trenge noe nyt i soverommet. Det er noe som avhenger av hva man er ute etter, og kvaliteten på en seng, for eksempel. Da er det mye variasjon å finne på nettet, og det handler i stor grad om hva du er ute etter å betale. For saken er jo den at jo mer du er villig til å betale, desto høyere kvalitet er det. Men vi skal ikke se på selve sengekvaliteten her. I stedet skal vi snakke om design og hvordan en fin seng kan passe i ditt rom.  Og det er ikke akkurat en mangel på senger online, men det handler om å finne en god en for deg. Om du er veldig nøye på det anbefaler vi at du tar en titt på lenken vi har lagt til.

Den vil nemlig føre deg videre til Bedre Nætter, en butikk som har hatt enorm suksess med sengene, mye på grunn av at de lager dem selv. Det gjør at det er mye enklere for deg å komme i kontakt med produsent om du skulle ha behov for det. Når du også ser selve utvalget i butikken vil du nok bli fristet, for du kommer til å kunne finne akkurat den riktige sengen for deg og ditt rom. Det er kanskje noe som føles rart, at du må være så nøye når du kjøper en seng, men du bør du i hvert fall være.

Hva du bør tenke på

Først og fremst bør du vurdere størrelsen på rommet ditt. Enten det er ditt eget soverom eller til noen av barna. Er det til barnerom er det ikke akkurat sikkert at en stor kontinentalseng passer godt inn. På samme måte vil ikke heller en enkeltseng passe godt inn i et stort soverom. Det gjør jo nytten, men det vil ikke se bra ut, og du kommer til å ende opp misfornøyd. Hos Bedre Nætter er ikke det så farlig, med tanke på at de har 100 dagers prøveperiode. Det betyr at du kan bruke sengen i over tre måneder før du bestemmer deg for om du vil kjøpe den. Det er jo bra, men ideelt sett vil du kanskje helst være fornøyd med sengen fra begynnelsen av.

Hos Bedre Nætter kan du velge mellom regulerbare senger, kontinentalsenger, enkeltsenger og rammemadrasser. Har du noen spesifikke ønsker kan det nok hende at de hjelper deg med det også. Med tanke på at Bedre Nætter selv lager produktene altså.

Om du i det hele tatt er usikker på hva du skal gjøre så gi deres SengeMatch en sjanse. Da kan du fortelle dem om dine søvnvaner, hvor mye du har råd og alt det der. Så får du best mulige råd i forhold til deg og din situasjon. Da vil du nok ende opp med en seng du vil være fornøyd med, både når det gjelder kvaliteten og designet. Og som sagt, blir du ikke fornøyd så har du jo 100 dagers prøveperiode!