For alle som er interessert i digital fotografering!

Hedmarken Digitale Fotoklubb er åpen for alle fotointeresserte og det stilles ingen krav til ferdigheter, nivå eller utstyr. Enten du er nybegynner, amatør eller profesjonell er du velkommen!

Vi har medlemmer av begge kjønn i alle aldersgrupper. Vi har jevnlige medlemsmøter der vi diskuterer foto, ser på bilder og lærer av hverandre. Klubben arrangerer flere konkurranser gjennom året med varierende tema.

Hvis du ønsker å bli medlem i Hedmarken Digitale Fotoklubb, er du velkommen til å registrere deg som nytt medlem. Du finner informasjon om kontingent på denne siden.

Erik Hansen

Markus Søgård

Aktivitetsleder

Terje Bjørnseth

Elena H. Kyriakou

Medlemsmøter

Hedmarken Digitale Fotoklubb har medlemsmøtene sine i lokalet vi disponerer i Hamar Kulturhus, 2. etasje, Lag og foreninger 3.

På medlemsmøtene har vi følgende fast program:

• Avstemning månedens bilde.
  • Gjennomgang av neste tema for månedens bilde.
  • «Snakk om bilder» – Der kan medlemmene selv ta med seg inntil 3 bilder dem ønsker å vise fra og få konstruktiv kritikk på.
  • Fritt – med mulighet for printing av egne bilder på klubbens printer og utlån av utstyr.

På kulturhuset er det trådløst internett, bra med uttak av strøm for de som har med bærbar PC, stor flatskjerm for å vise bilder.

Alle er velkommen på medlemsmøte – enten du er medlem eller vurderer å bli medlem!

Se kalender for når det er medlemsmøte

Fototurer

Hedmarken Digitale Fotoklubb arrangerer fototurer i nærmiljøet. Informasjon om turene finner du i kalenderen.

Fototur er både sosialt og lærerikt. Hvis du lurer på noe vedr. ditt kamera, komposisjon av bilder eller ønsker andre tips, er fototur en ypperlig anledning til å høste erfaringer av hverandre.

Vi forsøker å alltid ha minst en representant fra styret med på disse turene. Hvis du ennå ikke har meldt deg inn i klubben, må du gjerne delta på fototur, så kan du deretter avgjøre om du ønsker å bli medlem.